mintak tolong tekan :')

Thursday, April 22, 2010

Why BloG??

inspired by her :)

i dont even knw cmne nak start blonggin n put all the interesting stuffs kt dalam blog ni....yg aku tau,i need something tuk jd note bg resepi2 utk aku yg amatur lg ni..but i hope everythin will be goin just fine....sesapa yg berminat utk try masak ikut resepi aku, thanks a lot...i hope uols enjoy cooking n tastes da fud..


thanks coz sudi datang ke blog ini...dalam blog ini,aku ade masukkan beberapa resepi yg aku dapat dr mamaku, ibu mertuaku n kenalan2 ku....ade jugak yg aku copy dr blog2 n dr website2, esp. myresepi.com so mintak maaflah kepada tuan empunya resepi original kerana amik resepi korrang...aku just niat utk berkongsi...xde pun nak ciplak2 utk dijual....n thanks alot kerana sudi kongsi resepi kalian...

aku hanya tukang masak yg br blaja,so resepi yg betul2 dari aku hanyalah yg simple2 ....smua akan diberitahu....so......CheCK iT OuT !!!


so....WeLCome to mY WhoLE CooKinG w0RLd.........
chow!

2 comments: